MEER SPORT VOOR MINDER GELD / GRATIS PROEFWEEK

Maak kennis met

JE PEAKFIT COACH

Yamir van werven

Ik ben Yamir van Werven, 24 jaar oud en al 8 jaar werkzaam in de sportschool.

Ik ben begonnen als stagiaire in de sportschool waarna ik later ben doorgegroeid in mijn functie. In 2019 ben ik mede-eigenaar geworden van de sportschool en vanaf 2021 volledig eigenaar. In 2021 heb ik ook de Menno Henselmans personal trainer opleiding behaald. Verder heb ik meerdere sport gerelateerde opleidingen gevolgd.

Heyco luimes

Ik ben Heyco Luimes , 27 jaar oud.
Op mijn 15e ben ik in aanraking komen met fitness en was hier zo enthousiast over dat ik heb besloten om naar het Cios in Arnhem te gaan voor de sportopleiding. Tijdens deze opleiding heb ik de focus gelegd op krachtraining waar ik onder andere mijn Fitness A + B diploma heb behaald.

Gedurende mijn opleiding heb ik stage gelopen bij Peakfit  met Tim van Werven als mentor. Met zijn ruime ervaring binnen de krachtsport en  heb ik niet alleen mijn diploma’s behaald maar heb ik mijzelf ook  kunnen ontwikkelen als instructeur en sporter. Tim zag potentie in mij en bood mij gedurende mijn opleiding een baan aan als fitness instructeur bij Peak fit. In deze periode ben ik met behulp van Tim  verdiept in krachttraining  waaronder voornamelijk hypertrofie training.

Tim van werven

Tiemen oftewel ‘Tim’ van Werven is een geboren en getogen Amsterdammer, die op latere leeftijd naar de achterhoek verhuist. Grote passie: Fitness & Kickboksen. Vanuit deze passie richt Tim Sportschool Peak Fit op in 2011. Hij heeft best een aantal zaken waar hij zich aan stoort bij de sportscholen waar Tim traint en vindt dat dit beter kan. Op deze manier bouwt Tim sportschool Peak Fit op met veel “passie en drive.”

Zijn motto was de beste sportschool te zijn door:

• De meest uitgebreide en beste apparatuur te hebben
• Begeleiding te laten geven door opgeleide trainers met veel ervaring
• Een schone en goed opgeruimde sportschool te houden
• Een gevarieerd lesaanbod te hebben
• Laagdrempelig te blijven door een goede prijs/kwaliteit verhouding